enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Jazzy koudum image003Opstap naar Culturele Hoofdstad Leeuwarden Fryslân 2018

Vorig jaar ontstond het initiatief om in Koudum jazzmuziek te laten klinken. Met financiële steun van een aantal ondernemers in het dorp traden toen De Dixieland Crackerjacks op tijdens de Zomermarkt van 9 augustus. Ook dit jaar zal er weer een Jazzy Koudum georganiseerd worden en wel op 15 augustus; de een na laatste Zomermarkt van dit jaar. Daarbij zal naast de Dixieland Crackerjacks (overdag) ’s avonds het Jannie Brandsma Combo op het muziekpodium Centrum (aan de Hoogstraat) optreden. Op die manier zijn er verschillende jazz-stijlen te horen.

Jazzy Koudum wordt mede mogelijk gemaakt door Streekwurk Zuidwest Fryslân en sponsoring van een aantal ondernemers.

De initiatiefnemers zijn van plan om volgend jaar - in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden Fryslân 2018 – een kleinschalig jazz-festival op poten te zetten met nog wat meer evenementen dan deze twee.

Voor deze plannen zijn aanvullende sponsors van harte welkom.

Programma 15 augustus: Tussen 11.00 en 15.00 uur vier keer optreden van De Dixieland Crackerjacks (Beginnen aan de haven; vervolg door de Hoofdstraat).

20.00 uur Jannie Brandsma Combo op podium Centrium aan de Hoogstraat.

Voor meer informatie: Rob Goedhart, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 234 224 35