enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Urker MFh

Zaterdag 26 augustus 2017 treedt de Urker MANS Formatie op in de Grote of Martinuskerk in Dokkum. Ze presenteert haar nieuwe CD: Morgen, die zojuist is verschenen. Het album is gevuld met arrangementen van onder andere populaire klassiekers als: Edelweiss, Leningrad en Comrades in Arms. Daarnaast maken diverse spirituals zoals: Get on board en Soon and very soon deel uit van het repertoire.

De dertien zangers zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de professionele dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit het Mark Brandwijk die het programma een extra dimensie geeft. De zangers brengen elk een solo ten gehore waardoor hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool. Een taragot is een Roemeens blaasinstrument. De mannen komen zingend in processie op waarmee de toon is gezet voor een avond ontspannen genieten in een sfeervolle ambiance.

Toegang: € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-.

Reserveren   : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: Evangelische Boektiek, Keppelstraat 30, Dokkum.