enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Ketliker Skar Bart Schoppers

Foto: Bart Schoppers

Het Ketliker Skar, dichtbij Heerenveen, is een oud cultuurbos. De verschillende boomsoorten zijn erg fotogeniek. Op vrijdag 17 februari van 9.00 tot 11.00 uur neemt een ervaren fotograaf/excursieleider van It Fryske Gea u mee op excursie door het gebied. Opgeven kan tot een werkdag van tevoren 15.00 uur via tel. (0512) 381448 of www.itfryskegea.nl. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

Damherten en oude lanen

Het Ketliker Skar, dichtbij Heerenveen, is een oud cultuurbos. De verschillende boomsoorten zijn erg fotogeniek. Vrijdag 17 februari van 9.00 tot 11.00 uur neemt een ervaren fotograaf/excursieleider van It Fryske Gea u mee op excursie door het gebied. Opgeven kan tot een werkdag van tevoren 15.00 uur via tel. (0512) 381448 of www.itfryskegea.nl. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

Het Ketliker Skar is een oud wandelbos dichtbij Heerenveen. Een kudde Schotse hooglanders helpt It Fryske Gea dit prachtige natuurgebied open te houden. Wie weet verschijnt er zo’n imposant beest voor het oog van de lens. Door het open uitzicht krijgt dit bos een grootse en imposante uitstraling. Dit gebied herbergt een groot scala aan plant- en diersoorten. Naast de Schotse hooglanders, ingezet voor begrazingsbeheer, kunt u hier damherten en reeën treffen. Kortom, een inspirerende omgeving waar u prachtige plaatjes kunt schieten.