enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

cultbee19 en 20 augustus presenteert Cultbee twee concerten door Internationaal Muziektalent onderweg naar de top, in de historische Dorpskerk van cultbee aug 17 image003Beetsterzwaag.

Zaterdagmiddag 19 augustus om 16.00 uur begint het eerste concert door Flóra Matuska, cello en István Lajkó, piano, beiden afkomstig uit Hongarije. Zij geven een klassiek concert met muziek van o.a. Beethoven (cello-sonate nr. 2) en Chopin.

Het tweede concert is zondagmiddag 20 augustus om 16.00 uur door de jonge meesterpianist Joseph Stiefel, uit de Verenigde Staten van Amerika. Hij speelt op de vleugel klassieke solo-muziek van o.a. van Bach, Adès en Schumann.

Deze jonge getalenteerde en al gelauwerde musici nemen deel aan de Summer Academy 2017 van The International Holland Music Sessions (www.TIHMS.com) in Bergen (Noord-Holland). Voor het opbouwen van een glansrijke carrière in de klassieke muziek is meer nodig dan alleen talent. Ook een goed opgezette begeleiding en podiumervaring zijn essentiële voorwaarden voor succes. De lessen worden daarom gecombineerd met het zelf geven van concerten op diverse locaties in Nederland. Voor ons concert in Beetsterzwaag steken zij graag even de Afsluitdijk over.

cultbee 17 2 image005Het concert duurt ongeveer een uur zonder pauze. En Restaurant Prins Heerlijck, dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt een speciaal driegangen ‘Concertmenu het Spektakel’ aan voor € 29,- voor bezoekers van de concerten op beide dagen. U kunt hiervoor rechtstreeks bij het restaurant reserveren onder vermelding van ‘Concert-menu’.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag). Met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers (o.a. Gemeente Opsterland en Provincie Fryslan) en fondsen (o.a. Van Teyens Fundatie). Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Gratis parkeren achter de kerk aan de Van Lyndenlaan in Beetsterzwaag.

Entree: Concert € 10, - (t/m 18 jaar: gratis).

Kaart-voorverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer! bij Ans Dio Drogisterij , Hoofdstraat 36, in Beetsterzwaag; of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoon:  06-4022 5196