enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Ford A Cabriolet 1930 Elfsteden Oldtimer Rally Friesland 2009 bc

 

Zaterdag 26 augustus 2017, voor de vijftiende keer, wordt in het centrum van Drachten de Oldtimerdag georganiseerd door Winkeliersvereniging Ha&Ie

In het centrum zijn een groot aantal antieke en oude vervoersmiddelen te bewonderen, voor de eigenaren dé gelegenheid om aan het winkelend publiek de bijzonderheden en wetenswaardigheden te vertellen over hun tractor, auto, scooter, solex, motoren enz.

De Oldtimers staan voornamelijk in de Zuiderbuurt en in de Noorderbuurt vanaf het pleintje bij C&A, richting het Carillon. Op de Oudeweg zijn voornamelijk motoren te bezichtigen. Wil je meedoen met een oude motor dan even melden bij dhr v.d. Molen, Café Marktzicht telefoon 0512-516 900.

Op het Museumplein wordt dit jaar, in combinatie met de Oldtimerdag, de traditionele Bijenmarkt gehouden i.s.m. de Bijenvereniging.

Dit alles maakt een bezoekje aan het centrum van Drachten de moeite waard. Vanaf 11.00 uur staan de oude voertuigen opgesteld. Rond 16.00 uur vertrekken ze in optocht via Noorderbuurt, Zuiderbuurt, Museumplein richting rotonde bij de Lawei.

www.winkeliersverenigingdrachten.nl

Dit evenement wordt gesponsord door: Brownies en Downies, Bloemisterij Koolhaas, Banketbakkerij Boonstra, Café Marktzicht, Croissanterie Du Nord, De Lachende Koe, Doppio, Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman, Hema, It Smelnehûs, Jamin, La Parture, Limburgia Dragten, McDonald’s, No 1 Burgers, Poiesz Supermarkten, Puur… Vintage Coffee, Sjoch Koffie & Thee, Snackbar het Centrum, , , en Snackbar de Markt.