enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

bieb drachten logo 227 87bieb dames Naamloos

E-books zijn in opkomst maar niet iedereen weet hoe je een e-book en e-reader kunt gebruiken. Daarom organiseert Bibliotheek Drachten donderdag 22 juni van 09.00 tot 10.00 uur een e-book ontbijt in Sûnenz. Tijdens dit ontbijt kunnen alle vragen over e-books gesteld worden aan de e-book-ambassadeurs van de bibliotheek.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, een vers gekookt eitje en een lekker broodje geven de bibliotheekmedewerkers uitleg over het aanbod en gebruik van e-books van Bibliotheek Drachten. Hoe moet je een e-book downloaden, hoe zet je een e-book op een e-reader en waar vind je het aanbod e-books van de bibliotheek? De bibliotheekmedewerkers beantwoorden deze ochtend vragen én helpen de deelnemers op weg met hun meegebrachte e-reader of tablet.

Deelnemers die na de verkregen informatie direct aan de slag willen dienen hun opgeladen e-reader met laptop of tablet mee te nemen. Ook wachtwoorden en snoertjes moeten aanwezig zijn. Bibliotheekleden moeten hun bibliotheekpas meenemen.
Voor iedereen
Het e-book ontbijt is voor iedereen die meer wil weten over e-books, zowel leden van de bibliotheek als niet-leden. De kosten voor het ontbijt zijn € 3,- .
Opgeven kan via www.bibliotheekdrachten.nl of via www.sunenz.nl