enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur en De Lawei staat in de verkoopmarkt. Als een ware cultuurmakelaar zorgt De Lawei voor een Open Huis op zaterdag 27 mei, met de start kaartverkoop van seizoen 2017/2018. Om 12.00 uur gaat de verkoop van start en tot en met 17 juni geldt 10% vroegboekvoordeel op de meeste voorstellingen.

De Lawei Eigenzinnig

De Lawei is een Eigenwijze en Eigenzinnige schouwburg die op Eigentijdse wijze het nieuwe theaterseizoen voor het voetlicht wil brengen. Daarom begeeft De Lawei zich op de verkoopmarkt met al haar eigendommen, zoals voorstellingen, films, lekkere gerechten en complete avonden uit.

Programma vanaf 13 mei online

Vanaf zaterdag 13 mei om 12.00 uur is het gehele programma van seizoen 2017/ 2018 al te bekijken op www.lawei.nl

Het is vanaf dan mogelijk om voorstellingen toe te voegen aan het wensenlijstje. Op deze manier is kaarten reserveren tijdens het Open Huis op 27 mei nóg gemakkelijker. De brochure kan online aangevraagd worden en ligt rond dinsdag 23 mei bij veel mensen op de mat. Vanaf dan is de brochure ook af te halen in De Lawei.

Extra bijzonder

Het programma zit vol grote namen, zoals het Scapino Ballet, Van der Laan & Woe, Buurman & Buurman, Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater), Herman van Veen, Eric Corton en Bert Visscher.

Extra bijzonder zijn de highlights met o.a. Marokkaanse straatacrobatiek van Groupe Acrobatique de Tanger of Howl van woordkunstenaar Spinvis en de Israëlische choreograaf Amos Ben Tal.

Nu al in de verkoop

Voor een aantal voorstellingen van komend seizoen is de kaartverkoop al gestart. Koop nu al kaarten voor Hans Klok (16 & 17 december), The Analogues (23 februari), De Verleiders (25 januari), Nick & Simon (3 april) en Frans Bauer (3 mei)