enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Klaske Kalsbeek DSC 4247 Houdt van 7 april t/m 30 April 2017 haar jaarlijkse Voorjaarsexpositie Aquarellen.

Openingstijden: vrijdag van 13.00 – 18.00 uur, zaterdag van 13.00 – 18.00 uur en zondag van 13- 18 uur. Paasmaandag van 11.00 – 18.00 uur.

 

Klaske Kalsbeek Vlasma    Aquarellen, bloemen stillevens en landschappen.

Haar grote bewondering en liefde voor bloemen en de natuur wil zij in haar aquarellen tot uitdrukking brengen. Geraakt door de kleurenpracht van bloemen, en de schoonheid van het Friese landschap met zijn wisselende jaargetijden, bouwt zij al schilderend de compositie op van bloemen, een stilleven, of het landschap.

Verschillende keren viel zij in de prijzen bij exposities in Friesland en een eerste prijs op de Art Expo te Amsterdam.

U bent van harte welkom in Galerie-Atelier van Klaske, waar onder andere haar nieuwste aquarellen worden tentoongesteld.

 

 

Foto: Klaas Rozema.

 

 

 

 

Klaske Kalsbeek-Vlasma   biografie

Klaske werd geboren 14 mei 1948 in Rottevalle, waar zij nog steeds woonachtig is. Op jonge leeftijd werd zij geboeid door de diverse mogelijkheden op het gebied van creativiteit. Zo maakte zij een tijdlang kunstwerken van brooddeeg en klei.

Vanwege haar grote bewondering en liefde voor bloemen en de natuur, met in het bijzonder de roos, wilde zij deze schoonheid op het schildersdoek vastleggen.

In 1992 nam zij voor het eerst in haar leven een penseel ter hand en bracht zo haar gevoelens voor bloemen in schitterende aquarellen tot uitdrukking.

Geraakt door de natuur bouwt zij al schilderend haar compositie op van bloemen , stillevens of landschappen. Kijkend naar haar werken kan men concluderen dat zij over een echte gave beschikt.

Vijf keer ontving zij een prijs tijdens een expositie in Friesland en een eerste prijs op de Art Expo 1997 in Amsterdam.