enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Vanaf 4 januari 2016 start in Sûnenz i.s.m Meindert Bosklopper 'het Overdagkoor'. Dit koor is bedoeld voor iedereen die over een redelijke stem beschikt. Samen zingen geeft plezier en verbindt mensen met elkaar.

Het koor repeteert iedere maandag van 16.00-17.30 uur op het winkelplein in Sûnenz onder leiding van Meindert Bosklopper, dirigent van verschillende koren in en om Drachten.

Door de open repetitieruimte kan het koor haar klanken direct ten gehore brengen aan bezoekers en cliënten in Sûnenz.

Het Overdagkoor is nog op zoek naar zangers en zangeressen! Deelname kan zonder auditie. Het koor gaat van start bij een minimum aantal deelnemers van achttien deelnemers. Kosten zijn € 5,- per keer (incl. koffie en thee).

Repertoire
Het repertoire bestaat uit eenstemmige en meerstemmige Nederlandse en Engelse Popsongs en Liedjes. Dit is afhankelijk van het niveau van de deelnemers en de stemverdeling. Behalve het instuderen van de koorstukken wordt er ook gewerkt aan stemvorming en gehoorscholing.

Deelname
Zingt u binnenkort mee in het Overdagkoor in Sûnenz? Geef u dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het aanmeldformulier op de website www.sunenz.nl