enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

de laweiDonderdag 9 maart om 12.00 uur startte de verkoop voor House of Horror, de nieuwste show van Hans Klok. Hij neemt Schouwburg De Lawei over op zaterdag 16 en zondag 17 december met spectaculaire illusies en vingervlugheid zoals alleen Hans Klok kan.

Horror in De Lawei
Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. De ‘master of magic’ gaat onverschrokken de strijd aan in deze griezelige theatervoorstelling. Het publiek – voor wie ook een bijzondere en actieve rol is weggelegd - ziet een totaal nieuwe Hans Klok. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt iedereen meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

Hans Klok imagesKlok’s meest enerverende show - AD

Klok is bovenal gespecialiseerd in razendsnelle verschijningen en verdwijningen - NRC

De grootste ooit! De beste ooit! [...] Spraakmakend. Pure verleidingskunst [...] Vorstelijke ensembles - Dagblad van het Noorden

Kaartverkoop
House of Horror is drie keer te zien op zaterdag 16 december (20.00 uur) en zondag 17 december (12.00 & 16.00 uur). Kaarten zijn te bestellen aan de kassa, via www.lawei.nl of telefonisch via 0512 335050. Voor de echte fans die bovenop de trucs willen zitten is er de optie Gouden Rang, waarbij je verzekerd bent van de beste plaatsen en een meet & greet met Hans Klok.