enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

trio bach 2

Concert & cd-presentatie Bach trio van het Apollo Ensemble Zondagmiddag 12 maart 2017 15.00 uur

David Rabinovich, viool, Marion Boshuizen, clavecimbel & Cassandra Luckhardt, cello

De samenwerking tussen violist David Rabinovich en claveciniste Marion Boshuizen dateert al vanaf het jaar 2000. Al meteen waren beiden helemaal weg van de zes sonates voor viool en obligaat clavecimbel van J.S. Bach, maar het duurde tot 2013 voordat ze ook daadwerkelijk de stap zetten en drie sonates op cd opnamen. Deze cd kreeg lovende recensies en daarop werd de volgende opname gepland, met de overige drie sonates, plus daarbij de sonates voor viool en basso continuo, waarbij ze bijgestaan werden door celliste Cassandra Luckhardt.

Zondag 12 maart wordt deze cd gepresenteerd in het Karmelklooster, een plek waar de musici zich bijzonder mee verbonden voelen, o.a. vanwege de Apollo Zomeracademie, die ook dit jaar in augustus weer plaats vindt in het Karmelklooster. Op het programma uiteraard sonates van J.S. Bach, maar daarnaast ook werken van Händel, Buxtehude en Telemann.

Entree: € 17,50 incl. concert, 1x koffie of thee, expositie Wat bezielt je?  Tickets verkrijgbaar via www.karmelklooster.nl                                                           I.v.m. de tentoonstelling Wat bezielt je? (verlengd t/m 2 april) is het klooster van 13.00 – 17.00 uur geopend.

Karmelklooster Drachten Burg. Wuiteweg 162     tel.: 0512-512103

www.karmelklooster.nl       www.facebook.com/karmelkloos